Onze Honden
Puppies
Dekkingen
Voeding
Links

Even voorstellen

Beste lezer,

Wij, Arthur en Paulien, wonen in Arnhem en sinds 2005 laten wij ons omringen door een aantal fantastische Leonbergers. Als liefhebbers en deelnemers van het buitenleven kwam Dena, onze eerste Leonberger, ons vergezellen tijdens wandelingen en kampeer avonturen. Al snel werden dat twee Leonbergers, drie, vier, vijf. Tja, we werden er al voor gewaarschuwd: pas op voor het Leo-virus!

Op onze site willen we u op een nuttige, informatieve en verbeeldende manier een kijkje geven in onze hobby: de Leonberger. Via onze foto-albums en het nieuws-menu blijft u het snelst op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De overige pagina's geven u een kijkje in meer achtergrond informatie over onze honden, gezondheidsuitslagen en hun karakteromschrijvingen.

Wat voor ons een Leonberger onweerstaanbaar maakt is zijn eigenwijze maar ook gemoedelijk karakter, ze zijn stoer en tegelijk ook heel zacht en vriendelijk, ze zijn avontuurlijk maar ook knus en huiselijk en niet te vergeten natuurlijk prachtig om te zien. Hun baasgerichtheid, nieuwsgierigheid en leergierigheid zien we goed terug in de trainingen die we volgen bij de Leonbergse Reddingshonden Werkgroep. Waterwerk, vlakterevieren, speuren, apporteren en lawinewerk zijn diverse onderdelen binnen deze werkgroep. Zowel baas als hond hebben er veel plezier in. Als we op vakantie gaan, gaan de hondjes met ons mee. Lekker zwemmen, wandelingen maken, luieren, touren.... gewoon omdat het kan. In ons fotoalbum kunt u een kijkje nemen in de belevenissen van ons en de honden.

Onze kennelnaam Made by Dakini's staat sinds 2007 ingeschreven bij de Raad van Beheer en is afgeleid van onze eerste Leonberger Dena Dakini. Zo af en toe fokken we een nestje Leonbergers, puur als hobbymatige, maar serieuze bezigheid.
 

Wij wensen u veel plezier op onze site!